måndag 23 december 2013

God jul!


Hallonmarmelad var ett absolut måste den här julen igen, det här året i hjärtformat. God jul och gott nytt år alla läsare!

söndag 15 december 2013

Findustårta till Mika


Den här tiden på året är det som vanligt dags för Mika att fylla år och eftersom han tycker mycket om Findus och Pettson fick det bli en tårta med Findus på, det är ju en katt som man alltid blir på gott humör av.


Tårtan bestod av saftig chokladbotten (recept hos Ulrika), fylld med hallonsylt och spacklad med smörkräm smaksatt med nutella. Den var täckt med sockermassa och dekorationerna var sockermassa och marsipan blandat.


torsdag 5 december 2013

Philips doptårta


Philip som är Edwards och Arthurs lillebror döptes nyligen och en stor doptårta behövdes till hans dopfest. Efter att ha funderat lite hit och dit tillsammans med Philips föräldrar blev slutresultatet följande...

…med en storebror som ser mycket förvånad ut...

…medan den andra är så där fundersamt nyfiken. Storabröderna har med sig släden som fanns på Edwards tårta, nu åker en nalle i den.


Orsaken till de äldre brödernas fundersamhet var förstås storken, som mitt i vinternatten hämtat en ny baby!


Tårtan bestod av tårtbotten smaksatt med kakao, fylld med mörk chokladkräm och kinuskimousse. Den var täckt och dekorerad med sockermassa och sprayad med mycket glitterspray.